dag sexton, det här får mig att gråta.

♥ 2010-12-29 tjugo dagar Kommentarer 0
oj så dålig jag varit på att uppdatera. Ska bli bättre. Men det har varit riktigt skönt att inte behöva sitta vid datorn under jul. Så nu börjar vi igen.
__________________________________________________________________________________________
alltså det som får mig att gråta, mycket. Mycket jag inte tänker ta upp. Så är det. Så helt enkelt finns det massa saker som får mig att gråta.. 

dag femton, det här får mig att må bättre.

♥ 2010-12-22 tjugo dagar Kommentarer 0

En stor grej som får mig att må bättre om jag mår dåligt är mina vänner. Dom ställer alltid upp och jag kan prata om allt med dom, verkligen ALLT. JA är så otroligt glad att jag har dom. Att må dålig ena minuten kan vara som bortblåst senare och allt är bra igen. Vi behöver egentligen inte göra något för att man ska må bättre. Vi sitter och töntar oss med en gitarr så är allt bäst igen.

En annan sak som får mig att må på topp är träning, oh ja träning träning tråning. Jag tror inte det finns något bättre. Det är så otroligt skönt att träna. Den bästa värken som finns är träningsvärken, och jag älskar att ha det.
Innebandyn hör ju till träning och det år det bästa sopm finns. För er som inte nån gång har tränat innebandy på riktigt tycker jag har begått ett missag. Ni borde testa. Det är så otroligt roligt. När kroppen är så trött och utpumpad så man vill bara lägga sig ner är så otroligt skönt. Vatten smakar ännu bättre, hallarna luktar ännu godare. Ja jag älskar innebandy.

Musik är något som kan få en på bättre humör direkt, men så är det väl för alla? Man slår på en låt, sjunger med, dansar som en galning och allt är bra igen. Ohja musik är en stor del av mig, det finns inget som slår det. Så otroligt härligt atrt man kan bli glad av musik. "music is my way of thinking". 


     

 


dag fjorton, det här upprör mig.

♥ 2010-12-21 tjugo dagar Kommentarer 0
Okej idag ska jag skriva om något som upprör mig. Skulle gjort det för tre dagar sen men har verkligen inte orkar bloggat, så det fick bli nu istället.

Några saker somm upprör mig:
1. Fattiga familjer.
2. Föräldrarlösa barn.
3. Rika människor som lägger pengar på skönhetsoperationer än att hjälpa fattiga barn i slummländer.
4. Egoism.

Men något som verkligen upprör mig (skriver som min fina vän astrid gjorde) är då man vet att man har rätt men någon annan säger att man har fel. Det är SÅ OTROLIGT irriterande, man verkligen verkligen verkligen vet att man har rätt,  men någon dumförklarar en och säger att det är fel när det egenligen är RÄTT. Väldigt töntigt, men det kan göra mih irrirerad och arg. Småsaker.

Kortsagt är detta några saker jag upprör mig på.


dag tretton, min första kärlek.

♥ 2010-12-17 tjugo dagar Kommentarer 0
okej min första kärlek är det jag ska bjuda på idag.
Min första unga kärlek var väl väldigt länge sen, fyran? Men det tycker inte jag räknas. Man pratade knappt med varandra, och var aldrig med varandra. Man pratade lite på raster i skolan och busade lite tillsammans.
_________________________________________________________________________________________
Men nu ska jag skriva om min FÖRSTA RIKTIGA kärlek. Det var våren/sommaren -08 som vi första gången pratade med varandra. Hur vi började snacka med varandra är en ganska rolig historia men dock lite pinsam så det kan vi ta senare. Jag kommer ihåg första gången jag fick ett sms av han. Jag var med Ellen och vi töntade oss som vanligt, vi hade shorts, linnen och höga knutar. Vi skulle gå upp mot Astrid för att vara med hon och Jw. Känslan av att jag fick ett sms från någon speciell pirrade lite i magen. Vi började väl som vanligt, lära känna varandra. Jag kommer ihåg första bilden jag såg av han, åh så söt. Den bilden har aldrig suddats ut från mitt minne, önskar man hade kvar den, hihi.

Han har fått mitt hjärta att slå sååå fort av lycka, glädje och tonvis med pirr. Vi höll ihop länge. sommaren -08, hösten. Ja helt enkelt fram och tillbaka i två år efter att vi först träffades. Vi trasslade hit och dit, allt var bara så fint med honom. Helt underbart.
Han fick allt att se så enkelt ut. Trots att det var så pirrigt och ibland pinsamt då vi träffades så var det ändå otroligt mysigt. Men ibland har det varit upp och ibland ner. Trots att vi har ganska olika intressen och gillar olika saker så finns det något som gjorde att jag inte kunde släppa taget om honom. Han hade det där extra. Trots att jag ibland varit så sur på honom, skrikit på hhonom och inte velat prata med honom så har jag ändå glidit tillbaka, för jag kunde inte låta bli honom.
Ibland har jag suttit i timmar med Ellen och Astrid och bara snackat om honom. Kunnat fått utställningar av dom för dom visste inte vad jag höll på med, velade fram och tillbaka. Men pojken har något extra som inte går att släppa.
Men allt det fina jag fått och allt jag har get. Jag ångrar ingenting. Alla telefonsamtal, alla gånger vi skrattat med varandra, alla gånger jag fått känt hans lukt som gjort mig lugn. Allt jag delat med dig är jag så otroligt tacksam för, tack.

Så tack tack tack för ALLT. Vad är det man brukar säga? Att man alltid kommer vara kär i sin första kärlek? Det är nog så, jag kommer alltid vara det. Men nu älskar jag honom mer som vän för det är han, en underbar vän. Han visade mig var riktig kärlek är och det är jag otroligt tacksam för. Så tack fina du.

Jag älskar dig, finaste vän. 







dag tolv, min dag.

♥ 2010-12-16 tjugo dagar Kommentarer 0
Okej min dag ska jag förklara idag. Det började med att jag gick till skolan runt nio i riktigt snöoväder, eller ja, inte så mycket snö. Men jag blev riktigt blöt.. Dock var det bara -5 imorse, så lite skönare va det idag!
Efter att jag kom till skolan, ganska blöt så skulle vi traska vidare till Åkersviks gymnasieskola för att lyssna på information från värnplikten. I en timme satt vi där, helt själva i aulan och lyssnade på egentligen ganska tråkiga saker. Nej sova i tält och skjuta massa saker är inte min grej.
Efter så gick vi tillbaka till skolan, vi åt "jultallrik" till lunch, och det var ju sådär. I alla fall så hade vi ekonomi sen, vi lyssnade på julmusik och hade frågesport, och kollade på lite bilder. Sen vart det engelska och kolla på Hitta Nemo, åååhhh jag älskar den filmen, så sjukt gullig men ändå lite sorglig.. 
Efter det så slutade vi. Jag satte mig i en kall bil med mamma och åkte till jobbet. Jobbade till klockan sex och åkte sen hem. Åt lite och nu sitter jag här och ska snart duscha. Det luktar även riktigt gott just nu. Mamma bakar massa gott, hihi. 

dag elva, ett favoritminne.

♥ 2010-12-15 tjugo dagar Kommentarer 0
Okej jag har ganska många roliga/favorit minnen. Men nu tänkte jag skriva ett av dom. Det var ett och ett halvt år sen. Det var i Danmark, dana cup. Vi var ju som sagt där med fotbolls laget och en kväll skulle vi gå in till själva anläggningen (planerna, affärerna, ja allt). Det var ju hur många lag som helst där från alla delar av världen så det var ju riktigt roligt. I alla fall så gick jag och Ida en bit före laget och helt plötsligt så var det några som tog tag i oss och drog i oss. Ja det var två killar från Sydafrika som tyckte vi var skit snygga och klämde fram, "can we take a picture girls" haha så fult var det, men så otroligt roligt. Det kommer jag komma ihåg länge. Jag och Ida funderar fortfarande vad dom gjorde med bilderna, hoppas dom bara finns kvar på deras kamera. 
Ni ser ju. Killen springer efter oss, det var en annan också dock. Resten av deras lag ville knäppa med våra brudar, riktigt fint. 

dag tio, det här saknar jag.

♥ 2010-12-14 tjugo dagar Kommentarer 0
NU tänkte jag skriva det som först ploppade upp i huvudet, alltså det verkligen första. Det som ploppade upp först var fotbollen och gamla klassen.
MEN.. jag saknar inte att kliva upp tidiga helger för att åka på träningen, det var riktigt jobbigt. Helt ärligt skulle det vara skönt med en fysträning av furan, jag vet att jag kommer ångra mig då jag väl är där. Men det skulle vara skönt att träna med han igen, hihi. Jag saknar alltså inte träningarna, att åka långt bort för att spela match. Jag saknar allt det där runt omkring. Alltså ledarna, vårat grymt duktigt lag. Ja ni fattar, det där saknar jag.
Men samtliga spelare, ledare & tränare - jösses vad jag saknar det! 



Dana cup, ojojoj så roligt det var. 



lucia

♥ 2010-12-13 min vardag Kommentarer 0

 

hela stan är upplyst med ljus, riktigt fint är det ute. På skolan hade esteterna luciatåg idag inför alla, men ja.. det var ganska onödigt att gå dit, det var i femton minuter och jag hade hellre legat hemma och sovit. Men mysigt var det. 
Nu ska jag fortsätta göra lite ekonomi, uppdaterar senare. 

 


dag nio, mina drömmar.

♥ 2010-12-09 tjugo dagar Kommentarer 0
Jag har några riktiga drömmar, här är några av dom.
För det första vill jag alltid vara lycklig, känna mig glad och må bra. Jag vill må bra och känna att jag räcker till. Jag vill åstadkomma nånting och känna att jag duger som jag är. Jag vill jobba för att tjäna egna pengar och inte bara sitta hemma och inte göra något.
En annan dröm jag har är att flytta till en annan stad. Vill lämna Sundsvall och upptäcka världen, typ. Jag har varit på massa olika ställen redan men skulle vilja åka till ett ställa och jobba, plugga och ha en rolig tid. Jag skulle jätte gärna vilja vara Au Pair i London, nånting jag tycker skulle vara jätte roligt och intressant. Så det är något jag tänk på mycket, jag vill verkligen det, skulle vara så otroligt roligt. London är så otroligt vackert och jag är små kär i staden.
En annan dröm jag har är att alltid få vara frisk och må bra. 


dag åtta, vad är kärlek?

♥ 2010-12-08 tjugo dagar Kommentarer 0
kärlek, kärlek, kärlek. Kärlek som kärlek.
Jag börjar med att skriva att kärlek är något personligt, jag förknippar kärlek med fjärilar i magen, rosa moln och allt det där.
Kärlek för mig är något helt obeskrivligt, något som är en grej mellan två personer, ett starkt band som är helt underbart. Kärlek kan vara helt perfekt, fantastiskt. Eller så kan det vara raka motsatsen, det kan vara riktigt jobbigt och otroligt hårt ibland.
Kärlek är otroligt svårt att beskriva eftersom det är så olika för många, det är så personligt. Det finns syskon kärlek, obesvarar kärlek, och den riktiga riktiga kärleken mellan två personer. Det är en sån fin känsla att vara kär, att få vakna och somna med en härlig känsla, att vara sådär överdrivet lycklig. Kärlek är då man är riktigt nervös då man ska träffas, då man bara längtar att få vara med varandra, alltså ny kärlek. Att kunna prata om allt och dela det mest privata och underbara med varandra.
Men ibland kan kärlek göra riktigt ont, att bli sviken eller något liknande. Det kan göra riktigt ont. Men för det mesta är kärlek helt underbart.



2010.

♥ 2010-12-08 bilder Kommentarer 0



ny design

♥ 2010-12-08 min vardag Kommentarer 0
Ny design. Ja nu är den fixad, tog ett bra tag att få till men nu sitter den här. Ser du den inte? Tryck på F5 så uppdateras sidan!
Update: det går inte att kommentera har några sagt, och helt rätt det gör det inte. Ska försöka hitta vad som är fel ocf fixa det.

dag sju, ett ögonblick.

♥ 2010-12-07 tjugo dagar Kommentarer 0
okej, jag hoppade över dag sex tills vidare. Idag är det alltså ett ögonblick som jag ska berätta om. Jag har valt en resa som var för ca sex månader sen, vårt lag, Alnö IBK Dam skulle åka på cup till Falun. Hela upplevelsen går inte att beskriva, otroligt roligt var det. Många hallar, väldigt mycket folk. Det är ju Sveriges största cup så det var otroligt många där. Att ligga vaken och babbla hela kvällarna och göra allt det här med laget var otroligt roligt. Där vi bodde var på en skola, inte så stort men ack så snygga killar. För att göra allt lite roligare så lägger jag in lite bilder från hela händelsen.

-12°

♥ 2010-12-04 bilder Kommentarer 0

plutten

♥ 2010-12-04 min vardag Kommentarer 0

Min plutt är här (mormors hund) och vi har varit ute och lekt i snön nu väldigt länge, är helt slut nu, usch så stark han är. Iaf så håller jag på att fixa en bloggdesign som sagt snart är den klar, och då kommer den upp här.
Nu ska jag fixa mig och göra lite små grejer. ♥