vart jag mig i världen vänder.

♥ 2011-08-30 min vardag Kommentarer 0
Känner mig lite smått stressad just nu.. Kom hem för ett tag sen. Har inte gjort så mycket sen dess, lite tv och städat mitt rum har jag även gjort. Sista lektionen bestod som sagt av italienska. Och jag blir fortfarande lika förvånad av hur vår lärare vågar skämma ut sig så mycket? Eller hon kanske är så där hela tiden?

Iallafall så ska jag om cirkus en timme åka och hämta JW och möta stoffe på släda. Ikväll spelar Alnös herrjuniorer mot medskogs. Vilket betyder Andreas och Christian som möter delar av min klass. Så det ska bli väldigt roligt att se vem som får ta messt skit imorgon. haha, nu måste jag skynda på. Ska äta, duscha och lite annat innan jag åker. Talk to you later.

Måste även fixa nya bilder, väldigt bildlösa inlägg just nu.. Hoppas ni klarar er ändå just nu.

ursäkta om jag stör.

♥ 2011-08-30 min vardag Kommentarer 1
Sitter just nu i klassrummet med tre små filurer. Väntar på att lektionen ska börja, endast nu en halvtimme kvar. Vi har hittills inte gjort så mycket, haft första lektionen i organisation och ledarskap samt lekt med världensbästa lärare på naturen.

Jag har även upptäckt att jag:
1. Saknar denna person otroligt mycket.
2. Jag vill ha denna tjejs hår.
3. Även denna fina design skulle jag vilja ha (även fast jag älskar min så otroligt mycket just nu)

Nu ska jag dock hämta mina böcker och engelska står på schemat. Sen italienska och sen slutar vi, kvart över tre. Den tidigaste dagen på hela veckan, så nu ska jag njuta. Ciao.

då var det dax igen.

♥ 2011-08-29 min vardag Kommentarer 0
Eftersom i princip alla har påmint mig idag om att det är robinson idag så sitter jag nu och tittar på robinson. Det verkar än så länge väldigt bra. Jag tänker göra som många andra gjorde förra året, att välja en person att heja på och inte ändra mig. Genom hela tävlingen. Så nu ska jag titta lite nogare. Blir mer uppdateringar imorgon. Ciao.

make it big.

♥ 2011-08-29 min vardag Kommentarer 0
Klockan är fem och jag kom hem för ungifär tio minuter sen. Slutade riktigt, riktigt sent idag. Kvart över fyra närmare sagt. Måste säga att denna dag har varit väldigt lång.. Sista lektionen bestod dock av bild, ny lärare, ny kurs och ny klass. Så det kändes väldigt skönt. Vi skulle rita hus, staket, älgar och massa annat.

Jag har spenderat några minuter nu framför datorn och tvn. Har en sån otrolig skallebank så orkar inte göra något just nu. Äta något tänkte jag göra och sen vila lite. För ikväll ska jag träna igen.

Love.

kommer från fel del av gården.

♥ 2011-08-28 musik Kommentarer 0

det är söndag eftermiddag och snart ska jag träna. Så taggar upp med min favorit musik inför träningen och skola imorgon. Kommer bli en bra vecka med bästa klassen. Peppad.

do you want this.

♥ 2011-08-25 min vardag Kommentarer 0
Min dag hittills har varit väldigt blöt. Klockan ett skulle vi, tvåor och ettor vara på sidsjön för att ha utelekar. Och vi hade inte direkt tur med vädret. Grått, tråkigt och blött. Det bästa var nog dock att vi "stora" fick bestämma så vi lät ettorna göra jobbet. Det gick faktiskt bra för dom, bäst i väldigt många grenar. Så efter dragkamp och lite annat så drog vi oss hemmåt, blöta och en aning kalla.

Men nu sitter jag med en stor filt och äter lite yoghurt och kollar på bästa serien Vänner. Snart börjar det massa annat bra med. Ikväll blir det träning om det blir bättre väder. Adios.

allt det där som var så fint.

♥ 2011-08-24 min vardag Kommentarer 0
Hemma från första riktiga skoldagen. Eftersom vi bara igår var där för att visa upp oss typ. Vi hade tre lektioner och på två av dom har vi läxor. Läxor som ska vara klara till näst6a vecka. Men iår ska jag njuta, vi har kommit fram till att tvåan är bäst. Ja jag ska uppdatera min profil så den stämmer.. Min helg är redan planerad och den kommer bli så så så så bra. Nu ska jag äta.

sammanfattnining sommaren 2011.

♥ 2011-08-24 Månadens Collage Kommentarer 0
Började årets sommarlov med att ta det lungt. Var inte så fint väder i början så den spenderades mest med fina vänner och massa bra filmer. Har haft ett väldigt bra sommarlov, med massa fina vänner, massa sol och bad ocg en massa andra saker har jag även hunnit med, som att tex tatuera mig.

-Sen jobbade jag i tre veckor. Och under den andra veckan var det dags för årets Gatufest. Och innan var vi sjukt taggade, detta år skulle det ju komma otroligt många bra artister. På onsadg, vaar det gratis dag och då var det även Rix Fm festival. På scenen fanns bla snygga Danny och Jason Derulo. På fredag stod vi längs fram på orup och vissa skulle köa till Håkan. Själv sprang jag ner och kollade på bästa Oskar Linnros med massa fina personer. På lördag, sista dagen. Fick vi besök av Maggio, Daniel-Adams ray och bästa bästa Kapten Röd. Och ja detta var kanske bästa Gatufesten någon sing som spenderades med massa fina personer.

Efter jag jobbat klart min sista vecka så var jag hemma några dagar, packade, solade och lyssnade på bra musik med bra vänner. Sen var det dags för bilresa. Vi åkte förbi Gävle för att hälsa på några av mina kusiner och sen var det en lång bilresa ner till min bästa Bella. Där spenderade vi några dagar, firade mammas födelsedag, solade, var på stan, gick på ullared, tatuerande mig och lite annat. Sen åktre vi respektive deras familj till Köpenhamn för att äta massa gott och shoppa massa såklart.

När jag kom hem så var vi en sväng förbi morfar och Tuula. Sen vart det en bilresa hemåt. För dagen efter vi kom hem var det äntligen dags för min och Ellens födelsedag. Äntligen 17 år som dom flesta, och bara ett år tills vi blir vuxna, myndiga iaf.
Sen gick det massa dagar vi spenderade i hamnen, med massa fotande, bra musik och bara umgås och kolla på massa fina solnedgångar. Otroligt fina vänner. Värt. Sen den 13 augusti, dagen efter fina jw kom hem från Gotland (hela en mpnad borta) så firade vi henne, på hennes 17-års dag.
Sen gick det några dagar, dagar som jag spenderade på stan för att hitta massa nya kläder, saker till skolstarten. Det vill säga block, pennor, lås och massa annat. Nu i lördags firade vi mig. Eftersom jag fyllt 17. det gjorde vi med en fin dukning, musik och grillat till middag. Och mopedbilskörning mitt i kalla natten. Otroligt mysigt.

bästa sommaren på länge med världens bästa vänner.

back on track.

♥ 2011-08-23 bilder Kommentarer 0