mars 2011.

♥ 2011-03-31 Månadens Collage Kommentarer 0

Nu i mars så har jag egentligen inte gjort så mycket. Det har varit många fina mys kvällar och några ute. Men jag har bland annat:

-Firat astrid som fyllt sjutton!
-Firat Felicia med lunch på bite line, även här sjutton år.
-jag har shoppas massa nya fina saker.
- Jag har kommit på att jordgubbar och vindruvor är världens bästa kombination.
-Jag har bakat världens godaste kladdkakemuffins.
-Jag har tränat otroligt mycket.


Ja, jag har ju gjort massa små roliga saker, hihi.

i'm finally done.

♥ 2011-03-31 min vardag Kommentarer 0

ÄNTLIGEN! ni kan inte förstå min lycka just nu. I ungefär en vecka har jag suttit några timmar per dag med den här rapporten. Det känns så otroligt skönt att den äntligen är klar. Några timmar innan deadline till och med. Då har jag hela kvällen fri att göra andra roliga saker på.

Förutom det så kom jag för ett tag sen hem. Dagen bestod av några jobbiga lektioner. Eller jobbiga vet jag inte men min skallabank gjorde att det vart jobbigt. Så med träningen ikväll får vi se hur det blir. Känner mig hängig och helt slut. Nu ska jag sätta på musik och bara vara ett tag, hihi.

Love.

världens bästa serie.

♥ 2011-03-30 min vardag Kommentarer 1
Nu är det dax. Om två minuter börjag världens bästa serie. Ni ser på bilden. Nämligen Grey's. Åh dagens höjdpunkt är det här, har längtat hela dan. Så nu ska jag slå mig ner i soffan med ben&jerry's och bara njuta. hihi hörs imorgon!

Love.

som jag hade dig förut.

♥ 2011-03-30 musik Kommentarer 1

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

För den blir aldrig dålig, världens bästa låt!

don't ever go back.

♥ 2011-03-30 min vardag Kommentarer 0

Jag sitter
på en ekonomi lektion som helt har ballat ur. Många killar springer runt, lyssnar på musik, pratar högt och ja massa saker. Jag och felicia kanske är dom ända duktiga som har jobbat den här lektionen! Eftersom det är prov snart så känns det väldigt bra. Förutom det så har vi en svenska lekton kvar sen slutar vi, wiho.


Nej blev bara en snabb uppdatrring nu. Kommer ha mycket att göra så vi hörs senare ikväll. Runt nia kanske. För då ska jag inte plugga mer för då börjar världens bästa serie. Grey's. Det är onsdags lycka.

Love.

väldigt bra tisdag.

♥ 2011-03-29 min vardag Kommentarer 0

Som
ni märker så är bloggningen inge vidare. Det kommer vara såhär tills på fredag. För jag skriver som sagt en rapport som ska vara inne på torsdag kväll och jag behöver all den tiden. Så på fredag och framåt blir det bättre!

Men nu ska jag byta om och packa alla mina saker. Om cirka tio minuter kommer Elina och Hiloda och hämtar mig. Det blir träning i skönsberg nu snart.

love the old times.

♥ 2011-03-29 min vardag Kommentarer 0

Jag gillar starkt att enzo ser ut som om han vill döda nått på sista bilden. Han kanske inte blev så glad då jag väckte honom för att knäppa kort på han och mig? Iaf så knäppte jag riktigt många bilder, många oseriösa så nu mår jag bra igen!

Tänkte bara uppdatera en snabbis eftersom jag har så otroligt mycket att göra, jag har en rapport att skriva som inte ens är halv klar än och den ska in på torsdag. Ser lite mörkt ut, men ska nog hinna. Så det är det jag måste göra nu.

Love.

det bästa just nu.

♥ 2011-03-28 musik Kommentarer 0

Måste visa er denna fantastiksa låt. Maja la ut den på sin blogg för ett tag sen, sen dess har jag blivit kär. Den är så otroligt gullig och fin. Just nu så gör den underverk, jag har hur mycket att göra i skolan så den muntrar upp mig på något sätt. Nej nu ska jag återgå till mitt, ha en fin eftermiddag!

Love.

söndags mys.

♥ 2011-03-27 min vardag Kommentarer 0
God morgon! Eller det är ju nästan eftermiddag men det får duga. Just nu sitter jag och lysna på musik och skriver en rapport/uppsats om Libyen. Tar väldigt lång tid så det är nog det jag kommer sitta och roa mig med hela dan, eller ett tag till tills jag inte orkar mer, har till torsdag på mig att bli klar.

Idag så sov jag länge, trodde jag. Mobilen hade ställt om sig själv till sommartid i natt så det var inte så farligt, skönt att sova ut lite. Efter det så for jag och kollade på min bror som spelade final i em cup här i Sundsvall, dock så förlorade dom. Senare idag blir det träning, riktigt skönt.

Sköt om er tills senare, Love.

playing with fire.

♥ 2011-03-26 min vardag Kommentarer 1
världens bästa maja och jag får stå för bilden! ♥

Idag är det alltså lördag. Klockan är två och jag sitter i sängen och lyssnar på musik med en kurrande katt bredvid mig, hihi så söt. Iaf så har dagen gått ganska snabbt, jag har hunnit med att kolla på min lillebror spela match, städa mina skåp (som jag inte gjort på två år) städadt rummet och lite annat, känns väldigt skönt kan jag säga. Nej nu ska jag fortsätta med det, ville bara önska alla en fin lördag!

födelsedagsbarn.

♥ 2011-03-24 min vardag Kommentarer 0
Som ni ser på bilden så är det söta lilla felicia som fyller år idag. Det vi har hunnit idag är att sjunga för henne både på italienska & svenska senare idag blir det nog på engelska med. Gillar att hon skämms så mycket över oss när vi sjunger :') Men nu så har vi tjugo minuter till med samhälle och sen ska vi fira henne med lunch på bite line! Väldigt fin torsdag.

Love.

saker ni kanske inte visste.

♥ 2011-03-22 min vardag Kommentarer 1


1.
Jag är otroligt mörkrädd. Det finns inget som är läskigare. När jag går ute ensam då det är mörkt så måste jag ALLTID prata med någon i telefonen eller sjunga för mig själv så det blir lite mindre läskigt, hehe..

2. När jag höjer ljudet på TVn så måste jag alltid ha jämna siffror, jag klarar inte om nån höjer om det hamnar på 33, då måste jag ändra det direkt!

3. Jag ogillar starkt folk som visslar, det är nog det ljud som är mest irriterande här i världen. Börjar någon vissla så kliar hela min kropp och jag måste verkligen säga åt dom. Kanske beror detta på att jag inte själv kan vissla, vem vet.

4. Jag älskar allt som har med sommaren att göra. Jag ÄLSKAR att bada, jag ÄLSKAR att sola, jag ÄLSKAR att äta massa saker som endast går att äta då (glass, grillat, mm) mmmm SOMMAR!

Ja det var lite saker ni kanske inte visste, vill ni veta mer så är det bara att kommentera!

danny saucedo

♥ 2011-03-21 musik Kommentarer 3

och hur snygg är inte han?

måndagkväll.

♥ 2011-03-21 min vardag Kommentarer 0
Just nu sitter jag och kollar på TV, halv åtta hos mig rullar medans jag sitter och skrattar till världens roligaste video (LÄNK), alltså herregud så rolig den är. Medans jag gör det så känner jag att jag måste göra något åt mitt hår, haha det är skitigt så snart blir det en dusch! Nej usch vilket tråkigt inlägg detta blev, hoppas ni får en bra kväll iaf!

undebart väder.

♥ 2011-03-20 min vardag Kommentarer 0
Jag måste göra en snabb updatering här ute i solen. Det är så otroligt skönt, 10 plusgrader och solen värmer som satan. Så nu sitter jag här med spotify på högsta och bara njuter, åh sommaren är på g!