familjen annorlunda.

♥ 2011-01-31 min vardag Kommentarer 0

Jag måste säga att jag älskar detta program. Det finns bättre saker att titta på men jag tycker det här är hur kul som helst. Dom har alltid saker att göra och det händer hela tiden nånting. Dom har redan tio barn och så säger dom "vi kanske ska skaffa en till" ja dom verkligen älskar barn. Jag tycker det är otroligt roligt. Så nu tar jag min fruktsallad som jag nyss gjorde och sätter mig framför tvn.

Ha en bra kväll.

school.

♥ 2011-01-31 min vardag Kommentarer 2
Jag tänkte bjuda er på ett inlägg såhär i kylan. Eller ja, det börjar ju bli vår nu, allt smälter men det är fortfarande minus grader ute så det anser jag vara kallt. I alla fall så kom jag hem från skolan för ett tag sen. Då satte jag mig med samhällen. Har ju prov imorgon, vill att det ska gå bra så har pluggat lite på det. Nu sitter jag och myser med min fina katt och efter det blir det mat och senare ikväll tid framför TVn, en dusch blir det också.

Hörs senare.

very good.

♥ 2011-01-30 min vardag Kommentarer 1
Riktigt gott. Min goda enkla lunch. Yoghurt med apelsin och hallon. Precis det jag behövde nu efter massa plugg. Tråkigt nog så måste jag forsätta med det ett tag till.
Det roligaste med dagen hittills är att jag fått min nya design av maja, lite saker behöver fixas så den kommer nog upp imorgon här. Riktigt min stil vart den, hon är bäst!

Ha en fin söndag nu bästa läsare!

right now.

♥ 2011-01-29 min vardag Kommentarer 0
mobilbilder. Men det där är iaf det hag ätit ikväll. Tre bitar orkade jag, sen kändes det som om magen skulle spricka, herregud så mät man blir. kan inte förstå hur min kära vän christoffer kan äta 12 st bitar? hm..
Gott var det såklart. Nu så ska jag ta en dusch och fixa mig lite. Hoppas ni får en trevlig kväll, för det tänker jag ha!


p.s pratade med maja igår, och hon har börjat med min nys design, väldigt spännande. Tjejen är otrolig.

hard work work

♥ 2011-01-29 min vardag Kommentarer 0
dålig uppdatering. Iaf så har jag haft annat för mig men nu blir det förhoppningsvis bättre. jag kom nyss hem från jobbet, många kunder och mycket spring, men det var det värd. Fick nämligen min lön igår för december månad, och oj det gillade jag då jag såg summan. Känner mig smått rik just nu, hihi. Jag ska även ha en shopping fri månad, eftersom jag nästan aldrig klarar det så har jag bestämt mig nu för att göra det. En klapp på axeln blir det om jag klarar det. Nu ska jag fixa lite saker sen får vi se vad kvällen bjuder på, ha en fin lördag! :}

blandade bilder från två år tillbaka, saknade hela högen.

torsdag.

♥ 2011-01-27 min vardag Kommentarer 0
Som sagt så är det torsdag idag. Solen har varit framme idag och just nu är det plusgrader ute, inget mer kan jag begära. Jag sitter nu här ny äten och klar pluggad. Om två timmar börjar min träning, uscha känns inte alls bra. Träning sent idag, men det behövs. Träning är det bästa som finns. Jag är otroligt pepp så nu tror jag att jag ska lägga mig i spffan och ta det lugnt ett tag fram tills att det bär av.
Slutade fyra idag vilket var väldigt jobbigt, gymnasiet ät så här. Men otroligt bra med.
fin torsdag

Hörs senare, eller det blir nog imorgon faktiskt..

its a beutiful day.

♥ 2011-01-26 bilder Kommentarer 0
Tumblr_lfikn0lue81qcea8jo1_500_large
Tumblr_ldj79x7rad1qcuj4to1_500_large

det var ett måste.

♥ 2011-01-25 min vardag Kommentarer 0
Naturkunskap A. Vi var tvungna att ta en bild på våran första labb med detta tråkiga ämne. Gick dock väldigt bra eftersom vi inte gjorde några större saker.
Nu sitter jag ock pluggar lite, jag orkar helt ärligt inte mer. Så otroligt mycket så nu tar jag mig en välförtjänt paus. Jag ska äta och lite annat sen ikväll blir det träning med mina fina flickor, fin tisdag.

do it.

♥ 2011-01-25 Kommentarer 0
Klicka på bilden, börja följa mig via bloglovin. Tar max 30 sekunder.

i have much to do..

♥ 2011-01-24 min vardag Kommentarer 0
SAMHÄLLSKUNSKAP A. Ja jag har otroligt mycket att plugga just nu känns det som, samhälle nästa vecka och matte på fredag. Känns otroligt jobbigt. Men efter det så blir det fritt ett tag framåt. Just det, fick även mvg på italienskan idag, riktigt nöjd. Så det blir nog en seg uppdatering en vecka framåt, har tankarna på annat just nu.

hold my hand.

♥ 2011-01-23 Kommentarer 0
Tumblr_lffypuixj61qc29y3o1_500_large
"Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We hold each other till we see the sunlight"

hockeyflickor.

♥ 2011-01-21 min vardag Kommentarer 0
Bilden är från idrotten idag, ja ni ser ju. Vi hade skridskor. Jag och Felicia kunde knappt stå på benen så vi fick hålla i varandra hela tiden. Bredvid henne är ju också Elina, påväg till NHL är dom. Kul att alla andra killar var as skillade och riktigt duktiga, nej det var inte så kul.. Men vi måste stå ut två gånger till då vi har idrott med :( ogilla.
I alla fall så har jag nyss ätit massa kinamat, väldigt gott. Nu sitetr jag här med en bra film och massa onyttigheter och laddar inför imorgon, mysfredag.



give me.

♥ 2011-01-21 Kommentarer 1
JA TACK! usch så mycket fint det finns just nu. Jag vill verkligen ha massa nytt just nu. Men speciellt dom två längst ner till höger. Dom är två favoriter som jag inte skulle säga nej till.
Blir kanske en tripp på stan imorgon, skulle vara mysigt. Vi får se vad som händer med det.

absolut bäst.

♥ 2011-01-20 Kommentarer 0

Bruno Mars – Just The Way You Are
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars
Bruno Mars – Marry You
Bruno Mars – The Lazy Song

like i was the one.

♥ 2011-01-20 min vardag Kommentarer 0


TORSDAG!
kan nästan säga att det är helg nu eftersom vi har en otroligt slön dag imorgon, sovmorgon och allt. Känner att jag egentligen inte har några krafter att sitta vid datorn med, men vad gör man. Skrev historia prov idag, och ja det får gå som det går det där. Nu försöker jag anstränga mig till att försöka öppna italienska böckerna som ligger bredvid mig, helt ärligt så är det det jobbigaste som finns, alltså italienskan. Gör ett sista ryck nu för att sedan åka och träna, med favoriterna.