dag åtta, vad är kärlek?

♥ 2010-12-08 tjugo dagar Kommentarer 0
kärlek, kärlek, kärlek. Kärlek som kärlek.
Jag börjar med att skriva att kärlek är något personligt, jag förknippar kärlek med fjärilar i magen, rosa moln och allt det där.
Kärlek för mig är något helt obeskrivligt, något som är en grej mellan två personer, ett starkt band som är helt underbart. Kärlek kan vara helt perfekt, fantastiskt. Eller så kan det vara raka motsatsen, det kan vara riktigt jobbigt och otroligt hårt ibland.
Kärlek är otroligt svårt att beskriva eftersom det är så olika för många, det är så personligt. Det finns syskon kärlek, obesvarar kärlek, och den riktiga riktiga kärleken mellan två personer. Det är en sån fin känsla att vara kär, att få vakna och somna med en härlig känsla, att vara sådär överdrivet lycklig. Kärlek är då man är riktigt nervös då man ska träffas, då man bara längtar att få vara med varandra, alltså ny kärlek. Att kunna prata om allt och dela det mest privata och underbara med varandra.
Men ibland kan kärlek göra riktigt ont, att bli sviken eller något liknande. Det kan göra riktigt ont. Men för det mesta är kärlek helt underbart.



Kommentarer

Kommentera här:

DITT NAMN:
stammis? :)

DIN E-POST: (visas bara för mig)

DIN BLOGG:

Vad har du på hjärtat?

Trackback