♥ pluggning

♥ 2010-10-31 min vardag Kommentarer 1
....ja ni läste rätt. Jag har pluggat idag (därför den dåliga uppdateringen). Pluggade fram till fem för att hinna allt till deadline. Svenska och engelska har jag gjort och nu är den äntligen lov för mig!
Nu har jag nyss ätit och ska träna hade jag tänkt, kondition + styrka, ska bli riktigt skönt!
Ha en fin kväll! ♥

♥ den är min

♥ 2010-10-31 min vardag Kommentarer 3
Min nya snygga ring.
Äntligen är den min, som jag längtat efter den. Det är alltså en dubbelring som är i silver, otroligt fin är den. Köpte den idag då jag och mamma tog en tripp till  på birsta, det vart lite småsaker idag med. Är lite små kär i dubbelringar och den här är nu en favorit. 

♥ work

♥ 2010-10-30 min vardag Kommentarer 1
Oj vilken jobbig dag, jobba hela dagen lång. Tur att Cecilia var där och gjorde allt tio gånger roligare. Har haft kunder hela dagen, har inte suttit still en sekund, inte ätit eller något. Stressigt var det.
Tog en tur på birsta efter det med mammsen, skulle leta vinter jacka, dock hittade jag ingen men lite andra saker, visar imorgon om jag hinner. Det var bla en fin spets tröja som går till under bysten, lite slapp, grymt snygg.
Nej nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt tror jag, ha en fin lördag kväll! ♥


♥ dagens händelse

♥ 2010-10-30 min vardag Kommentarer 2
Vi har halloween på riktigt här i huset. Jag skärde mig nyss i låret med en kökskniv, lyckat!

♥ mina planer för helgen

♥ 2010-10-29 Kommentarer 3

♥ Nyår

♥ 2010-10-29 Kommentarer 2
Det där blir nog min nyårs outfit. Älskar klänningen. Den har en tajt underklänning i leopard mönster, svart tyll över och en rosett under bysten. Den finns i grå, brun och rosa. Riktigt snygg tycker jag att den är, så typiskt mig. 299 kr kostar den så det är verkligen en bra och billig klänning jag lyckats hitta!

♥ fredag, lov.

♥ 2010-10-29 min vardag Kommentarer 2

Otroligt vacker höst bild, ♥


Godmorgon. Undrar vad jag gör vaken nu när skolan börjar om två timmar, just det jag ska till tandläkaren. Inget jag är överlycklig om men måste ju gör adet med.
Det är ungefär fem timmar kvar tills jag går på lov och det känns otroligt skönt. Idrott och matte består dagen av så det är ingen jobbig dag.
Ha en bra dag! ♥

♥ love

♥ 2010-10-28 kärlek Kommentarer 1
You are amazing just the way you are. One smile, one kiss and you can change the hole world.

♥ ♥ ♥

♥ 2010-10-28 min vardag Kommentarer 0
Cee Lo Green – Fuck You
Bruno Mars – Just The Way You Are
Oskar Linnros – Från och med Du
Kent – Skisser för sommaren
Taio Cruz – Dynamite
Det är vad som rullar lite lätt i bakgrunden medan jag skriver svenska recension. Torsdag idag, fick sluta en halv timme tidigare och det var en vanlig dag, helt okej, går inte att klaga.
Imorgon är det freeeedag, det betyder lov efter tre timmar i skolan, vilket är grymt lätt. Och det är halloween helg, så vad ska alla göra/klä ut sig till då?
Kramar ♥

♥ breakfast

♥ 2010-10-27 min vardag Kommentarer 2
Godmorgon! Nu ska jag försöka äta lite frukost, inge hungrig men bästa målet på dagen, alltid gott med yoghurt och bär.
Åker till skolan om en timme och har en slapp och skön dag, onsdag, snart lov! ♥

♥ mina älsklingar

♥ 2010-10-26 Kommentarer 7
Mina tre älsklingar, jag gillar dom så otroligt mycket. Alla har väl hört om KNOKK- klockorna? Dom är otroligt sköna, snygga och vattentäta, finns en lampa också hihi. Ett tips är att köpa en tycker jag, eller tre som jag!
♥♥

♥ cause' i did it all for you

♥ 2010-10-26 Kommentarer 0

♥ tisdag

♥ 2010-10-26 min vardag Kommentarer 0






tisdag,
älskade tisdag. Snart helg, snart lov. Dagen går fort, samhällen rullar på fint och snart blir det lunch och sen svenska, slutar tidigt idag. Tio över två, helt okej. Plugga i massor då jag kommer hem, inget ledigt för mig. Italienska, engelska och svenska ligger hemma och väntar, men vet ni. Det är bra, det är lätt. För vi älskar vår linje, bästa klassen och allt.
Men nu, samhälle och sen sätter vi oss på en lång lunch här på skolan, fisk luktar det överallt, så antar att det blir fisk till lunch.
Hörs senare. ♥

♥ rensa tankarna

♥ 2010-10-25 min vardag Kommentarer 0
Nu: Powerwalk!
Uppdaterar imorgon. ♥

♥ juleskumm och datafodral

♥ 2010-10-25 kärlek Kommentarer 3
bild google.
Kolla vad mamma kom hem med, hon hade varit och handlat på IKEA och kom hem med förstå påsen med juleskum. Tycker inte att det är så gott i längden eftersom man äter så många av dom, hehe men det är något speciellt med den förstå påsen, riktigt goda va dom! H a r  n i  ä t i t  n å g r a  ä n?
Hon köpte även ett nytt datafodral till mig, ett från ginatricot i svart med nitar på hela ena sidan, otroligt snyggt var det. Tack mamma. ♥