i'm back in the game.

♥ 2011-09-21 musik Kommentarer 1

Måste länka denna precis som Maja. Kanske världens finaste låt just nu, så. himla. fin.

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind.

Gavin DeGraw – Not Over You.



in a summer haze.

♥ 2011-09-20 musik Kommentarer 0

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but
sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love but
sometimes it hurts instead,


You know how the time flies
Only yesterday it was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days.

someone like you.

♥ 2011-09-20 min vardag Kommentarer 1

Nattpromenader mitt i natten med personer som är bättre än mycket annat. Det är som ilningar efter ryggraden, nattens viskningar och sånt där. bäst är ni helt enkelt.

who you are.

♥ 2011-09-18 min vardag Kommentarer 0
Det har varit tomt här i helgen. Egentligen vet jag inte varför. Men jag har jobbat mesta delar iaf. Fått igång nya butiken och lite annat, det har tagit väldigt mycket tid. Sen spenderade jag min fredagkväll inne i stan hos amanda med ett gäng härliga flickor. Igår blev det en tur ner till caroline med några andra härliga flickor. Jag kan säga att min helg har varit väldigt bra. fin.

Nu ska jag packa mina träningskläder till imorgon. Ställa klockan på åtta imorgon och åka och träna. Sen en hel dag i skolan med bild och lite annar. Nu ska jag göra alla s,å kvälls sysslor. Ciao.

summerbreeze.

♥ 2011-09-14 musik Kommentarer 0
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder
Movits! – Fel del av gården
Oskar Linnros – 25
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Snälla bli min
Maroon 5 – Moves Like Jagger - Studio Recording From The Voice Performance
Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här
Timbuktu – Resten av ditt liv
Jessie J – Who You Are
Takida – You Learn

en bild på ett ställe jag varit på.

♥ 2011-09-14 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 0
Fina hemstad. Sundsvall en varm dag i våras.

tebjudning.

♥ 2011-09-14 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 0

alice i underlandet.

♥ 2011-09-13 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 1
Slängde ihop en redigering väldigt snabbt som ser lite sagolik ut. Endast för att visa er vad jag gjort idag efter skolan. Fotat min kusin alice till en tävling med temat "disney" så såklart fick alice vara alice i underlandet. Detta är alltså bara en sneakpeak och det kommer nog fler bilder när jag är klar.

våffelbakning.

♥ 2011-09-13 min vardag Kommentarer 0
Min gårdag spenderades med dessa två. Emelie och Jenny åkte med mig hem för att plugga. Det blev inte mycket av den saken. Istället kollade vi på snygga killar på facebook, åt naturgodis, gjorde våfflor till middag och kollade på idol. En väldigt mysig kväll va det.

Nu ska jag fixa mig, äta lunch och plugga lite engelska så jag kan det mesta. Sen åker jag till skolan. Börjar tjugo över tolv idag. Vart en riktigt skön sovmorgon idag.

roadtrip.

♥ 2011-09-10 min vardag Kommentarer 0
Klickar bara in för att säga att uppdateringen idag och imorgon kommer vara usel. Precis som den var igår. För nu ska jag strax åka ner till hudiksvall och spendera min helg där. Det blir marknad, klippning och kanske en färgning. Plus att sova hos bästa gudmor och min älsta kompis mathias. Så nu ska jag göra mig klar och sen åka. Cred till er som läser detta tråkiga inlägg. Listan och allt fortsätter på söndag.

något jag oroar mig för.

♥ 2011-09-08 min vardag Kommentarer 0
Det finns så otroligt mycket. Skulle jag börja skriva om nått så skulle det sluta i en hel bok, alltså ett inlägg som man egentligen inte orkar läsa. Så jag säger såhär. Det finns så otroligt många olika saker som jag är orolig för. Så istället för att skriva ut det här och känna mig annorlunda. Så känner jag bara att det finns så många saker.

please don't leave me.

♥ 2011-09-08 musik Kommentarer 0

bild på mig och min bästa vän.

♥ 2011-09-07 min vardag Kommentarer 1
Vi har bara oseriösa bilder på varandra. Så denna får duga. Bästa, fina du.

every teardrop is a waterfall.

♥ 2011-09-07 bilder Kommentarer 1
Inga bilder jag är stolt över direkt. La inte ner nån energi på dom heller. Tog kanske 15 sekunder att knäppa imorse. Men tänkte bara visa hur sjukt mycket det regnade imorse. Vaknade av att det dånade och stormade. Ja en helt vanlig onsdag. För denna vecka har bara bjudit på regn.. Inte alls kul. Speciellt inte när man försöker bli frisk. Min dag har förövrigt spenderat i soffan med massa c-vitamin.

en dålig vana jag önskar jag inte hade.

♥ 2011-09-06 min vardag Kommentarer 0
Många har ju sina dåliga vanor. Eller tvångssaker som dom måste göra. Egentligen inga stora saker utan små små saker som andra kan bli väldigt irriterad på.

en dålig vana jag har som jag önskar jag inte hade är att sluta hata ojämna nummer. Tex om jag ser på tv och höjer volymen så gör jag ALLTID så att det blir ett jämnt nummer. Eller om jag ska ta en tallrik i skolmatsalen så tar jag alltid en som ligger på ett jämnt nummer. Jag gör nästan det med allt. Om jag ska köpa en dricka från en kylbox så tar jag antingen den andra eller den fjärde. Så ja jag önskar jag inte hade denna vana, för det är lite jobbigt ibland. Jag har tusen andra ovanor också men denna var enklast och förklara och en som jag önskar jag inte hade.