redigeringstips.

♥ 2011-06-21 redigering/foto-tips Kommentarer 1
Fick denna fråga nyss. Tänkte visa hur jag redigerar mina bilder. Jag redigerar alltid dom starkare. Gillar så färgerna kommer fram i bilden.
före redigering                                                       med auto-fix får bilden genast starkare färger



med auto-fix                                                         här har jag förstärkt färgerna ännu mer (colors). Testa.


före redigerng                                                        resultatet.

Hoppas det var till någon hjälp!

lips to lips.

♥ 2011-06-21 musik Kommentarer 0

birsta.

♥ 2011-06-20 min vardag Kommentarer 2
Efter den väldigt kall dag kom jag nyss hem ifårn birsta. Det blev en spontan tripp dit som bestämdes på två minuter men min lilla jw (josefine westerlund). Med mig hem fick jag tre plagg och kommer upp senare i bilder. Nu ska jag fortsätta kolla på Gossip Girl, hihi.

nytt halsband.

♥ 2011-06-19 shopping Kommentarer 2
Mitt nya fina halsband som jag verkligen älskar. Det kommer invigas på midsommar tillsammans med passande ring.

flower.

♥ 2011-06-19 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 0

Samma bild fast i två olika färger. Gillar nog den i färg bäst. Fotade av mig för några veckor sen.

josefine westerlund.

♥ 2011-06-17 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 1
Nikon D5100 Nikkor 18-105mm

Detta är några av bilderna som vi knäppte igår. Fler kommer senare, redigerar massa bilder fortfarande. Vi knäppte runt tvåhundra stycken, men eftersom jag fotade flickan ovan så var minst hälften bara massa flumm bilder. Nu ska jag fortsätta redigera.

en dag med dessa.

♥ 2011-06-15 bilder Kommentarer 2

you are my little angel.

♥ 2011-06-15 min vardag Kommentarer 0
Om några timmar kommer flickan ovan hit. Det är hon jag ska spendera eftermiddagen med. Skratta, äta och bara ta igen oss. Så nu ska jag städa lite och sen fixa mig tills hn kommer. Hörs senare.

Love.

stolt storasyster.

♥ 2011-06-14 bilder Kommentarer 1
I lördags och söndags så konfimerade sig min lillebror. Han fick äran att bära in ett av ljusen. Efter det så firade vi han med massa gott med släkten och vänner.

ska skärpa mig.

♥ 2011-06-07 min vardag Kommentarer 1
Jag ska bli bättre. Håler på med en ny bloggdesign så allt blir roligare. Snart tilbaka. Ska bli bättre.

sommarvärme.

♥ 2011-06-04 min vardag Kommentarer 0
Nu har det varit väldigt dåligt med uppdatering, det ursäktar jag för. Jag är ju ledig från skolan just nu så det jag har gjort är att varit ute i solen, det är ju så otroligt varmt och skönt ute. Sen har ag jobbat lite och massa andra små saker. Så jag har helt enket inte haft orken eller riktigt tiden att blogga så mycket.

Beställde nyss lite grejer som trillar in i min revlåda nästa vecka. Det ser jag fram emot så otroligt mycket. Kommer nog bli riktigt nöjd. Iaf så blåser de tväldigt mycket nu så jag sitter med världens sömningaste katt bredvid mig som snusar så sött, hihi. Nu ska jag ta en dusch och börja fixa lite middag.

kakmonster.

♥ 2011-06-01 min vardag Kommentarer 2
åh dessa godingar kom mamma hem med idag. Såg ut som en kritlåda och där i låg hur många olika små söta bakelser. Dom var riktigt goda och väldigt fina.

För övrigt så är det nu nästan ingenting kvar i skolan. Så nu tänkte jag börja blogga igen, hihi. Tills sommarlovet kommer det inte var hur mpnga inlägg som helst men jag gör mitt bästa. Sen blir det bättre då lovet börjar igen. Nu så ska jag laga middag till mig och familjen.