jag vet att du är där.

♥ 2011-02-28 musik Kommentarer 1

like i was the one.

♥ 2011-02-28 min vardag Kommentarer 2
Nu kom jag alltsså nyss hem. Vi har haft frilufsdag idag och ni kanske ser vad jag och felicia har gjort? Just det, vi curlade. Kul var det men riktigt kallt, tossingarna var riktigt kalla men eftersom vi var så duktiga så vann vi!

På tal om det så sitter jag nu och kollar på TV och gör ingenting. Jag ska snart städa, sen blir det middag och ikväll så blir det mitt favorit program, hihi hörs senare.

februari 2011.

♥ 2011-02-28 Månadens Collage Kommentarer 1
Hej mina fina! Nu har jag satt ihop ett collage om februari månad. Något jag tänkte göra varje månad, lite roligt. Bilderna visar alltså det jag har gjort denna månad med mina fina vänner och andra.
Jag har spenderat mycket tid i skolan med fina felicia, jag har haft en överraskningsfest för maja, knäppt massa bilder med cam, skaffat en ny design, firat pontus, haft lagfest, åkt massa skriskor och tränat massa med laget. Osv, det var alltså några saker jag gjort.

solsidan.

♥ 2011-02-27 min vardag Kommentarer 4
Man kan inte annat än ÄLSKA solsidan. Det är så otroligt roligt. Jag sitter nu fastspikad framför TVn med massa god frukt och skrattar smått hela tiden. Det är nog den bästa serien vi haft på länge. Men nu ska jag återgå, imorgon blir det mer uppdateringar.

love song.

♥ 2011-02-27 musik Kommentarer 0
You made room for me, but it's too soon to see
If I'm happy in your hands
I'm unusually hard to hold on to

Blank stares at blank pages
No easy way to say this
You mean well, but you make this hard on me. 

ny design.

♥ 2011-02-27 bloggdesign Kommentarer 2
GAMMLA
NYA
Nu sitter den nya designen på plats, det vart några ändringar, nu är den ljusare och med ett mer vårigt tema. Tryck på F5 om du inte ser designen. Jag gjorde inget super avancerat men det är alltid roligt med något nytt.
Vad tycker ni? Vart den finare? 

sneakpeak

♥ 2011-02-26 bloggdesign Kommentarer 5
Så ser min nya design ut, eller ja delar av den. Det är inte en hel design, men ny bakgrund + header + profil + meny och lite annat smått och gott. Känner att jag måste göra en liten "vårigare" design eftersom vintern börjar ta slut nu, vilket är riktigt skönt!

walk in the sun.

♥ 2011-02-25 min vardag Kommentarer 0
Det är fredag och endast -1 grad ute, hur bra är inte det? Jag blev riktigt glad då jag såg det, det kändes verkligen som om våren var påväg idag då vi gick till bussen, riktigt skönt var det ute. Vädret är jättebra och jag är glad, trots det sitter jag här och fixar lite saker då jag egentligen borde göra något ute? Kanske springa? Vi får se hur det blir med det, match imorgon så kanske inte blir någon springning.

Och på tal om det så blir det en mysig hemma kväll idag eller så åker jag till timrå och ser på innebany, vi får se hur det blir. Just nu ska jag fixa klart här sen äta lite middag och ser vad som händer med kvällen.

sometimes its right.

♥ 2011-02-24 musik Kommentarer 0


för vi är riktigt bra.



tusen gånger bättre.

♥ 2011-02-23 min vardag Kommentarer 2
Det här är vad vi gör nu. Vi har rast och väntar på att sista lektionen ska börja, med svenska. Riktigt dryg och lång har dagen varit, tur dock att den snart är slut. Felicia är sjuk idag så det har gjort allt värre, måste sitta här med stoffe och leka cool uan hon. hehe uppdaterar senare.

my life, my rules.

♥ 2011-02-22 min vardag Kommentarer 0
Det där är vad jag gör just nu. Eller nej jag ska egentligen plugga vilket jag gör ibland. Men så fort man sätter sig och pluggar så lyckas alltid facebook dyka upp, varför är det så? Aja, pluggandet kan jag så jag behöver jag ju egentligen inte plugga så mycket, engelska prov på torsdag. Så tills dess får ni stå ut med att bloggen ligger lite åt sidan, pussipussi.

living my dream.

♥ 2011-02-21 musik Kommentarer 0

tusen varv runt jorden.

♥ 2011-02-21 min vardag Kommentarer 0
måndag. och det känns otroligt jobbigt faktiskt. Har sovit dåligt och jag grå till fyra idag, ingen bra start på veckan alls. Dock så har det varit en ganska slapp dag idag då vi bara har skrivit klart vårat energiprojekt. Lite engelska och lite annat, inte så jobbigt men åndå en väldigt lång dag. Så nu är det inte långt kvart av dagen. ikväll ska jag äta glass och se på familjen annorlunda, bra slut på dagen iaf, det gillas. love.

ruset får oss att göra det.

♥ 2011-02-20 Kommentarer 1
SÅHÄR mycket vill jag ha sommar just nu. Det är helt sjukt hur mycket jag längtar. Men om man tittar ut genom fönstret så känns sommaren riktigt långt borta. Jag får sitta och kolla på massa sommar bilder istället och lyssna på gamla godingar från sommren 2010.
Tänk er shorts en tröja, lockar och ett par gladiator sandaler, how fab? Oh sommaren, kom snälla du.

Sommarens godingar:
Daft Punk – Technologic
Cidinho & Doca – Rap Das Armas - Lucana Video Edit
Kapten Röd – Du E La Go
Katy Perry – Teenage Dream
Stromae – Alors On Danse - Radio Edit
HOFFMAESTRO – Seize The Day
HOFFMAESTRO – Highway man
Tomas Ledin – Vi är på gång
Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars
Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)
Space Cowboy – Falling Down

hope in my heart.

♥ 2011-02-20 min vardag Kommentarer 0
Sara Varga – Born To Fly
Med dagen börjar denna låt, hon är otrolig. Allt som hon gjort, om man bara kunde vara så stark som henne.
Nu ska jag dock fixa mig lite och sen börja plugga, ska skriva klart en debattartikel om kärnkraftverk. Vi får se när jag är klar med den och hur uppdateringen kommer vara idag, förhoppningsvis bättre än igår.

Håll ut, Adios.