aastridelander.blogg.se

♥ 2010-08-24 min vardag Kommentarer 3
HEJSAN BABES! det är aas som skriver, snygga fina underbara aas! nivet att ni älskar, jag vet att ni älskar så varför klickar ni inte er in på http://aastridelander.blogg.se ! ?

Jag är granens, (josefine granqvist, men ni förstår nog för att granensplace=granen. ah ni förstår) fru faktiskt! vi gifte oss runt den 7 augusti, och varit ett fantastiskt par sen dess. eller om det var juli. juli tror jag. men jag är allafall den som fick granen att börja blogga, eftersom jag är hennes lilla idol! men jag älskar bruden, bruden är helt azum, amazing och ja. allt bra finns i den lilla puddig, och jag totalt diggar att hon och jag, oftast, gillar samma saker!

men ibland kan jag bli jävligt less på hon också, ups and downs som vi snackar finns i alla vänskapskretsar. och saker som jag kan störa mej på är att hon rapar, hon rapar jävligt högt och dom är jävligt vidriga. att hon kan lägga fula kommentarer som att jag såg ut som en skalbagge när jag testade ett par skit snygga skor enligt mej? men nej! då ska jag vara en liten fin söt skalbagge.

MEN! jag vet att hon gör allt det där, som att rapa och säga fula saker. för att det första reta mej för jag tycker det är skit äckligt och det andra för att hon bryr sig. för granen kan det hon snackar om, (oftast!) men ibland blir det fel. men då säger hon att hon har rätt endå, för hon HATAR att förlora och ha FEL.


pepp tjej på fest!

hon har haft en grym romans den här sommaren, som är riktigt jävla coolt. men som tyvärr inte får komma ut här, och justnu tränar hon troligen. tror jag. hoppas jag. eftersom hon inte tränat på typ en månad? för hon varit sjuk, och hon älskar att träna!

jag skulle kunna snacka hur mkt som helst om granen! men nu är det om mej vi ska snacka om. haha. jag är som sagt hennes bästavän, eller en av dom. vi är ett litet gäng som håller ihop, och jag är AAS. tjejen som är beroenda av innebandy, olika kaffesaker och kläder. dessutom tkr jag om att smsa, jag är en riktigt jävla smsnörd. och det skäms jag över. jag har nyss börjat natur på thoren här i stan, och ska gå där i tre år. och jag stortrivs redan med klassen!

jag är alltid lite halv galen, skrattar som en idiot och fjantar mej ofta. hänger ofta med min brud som heter josefine westerlund och granen såklart. GRANEN! ellen är också en stor del av mej. min storasyster maja karlstedt är min andra del av hjärtat, och det finns ingen som hon. någon pojke finns inte längre, men jag har ett stort hjärta endå!

justnu ska jag dra mej mot staden igen, och sen senare peppa igång mej för en hel dag på skolan imorgon, som pågår från 8.30-16.30. FYFAN VAD JAG ÄLSKAR SKOLAN! plus att jag får lön imorgon, och på kvällen ska jag dra med mamma till birsta, och få massa fina kläder. och anna och jag ska dra ner på stan imorgon på långhålet vårat, usch vad bra! latero / http://aastridelander.blogg.se http://aastridelander.blogg.se



IT'S ME! alltså http://aastridelander.blogg.se CHÄÄÄCK!

do it all night

♥ 2010-08-24 bilder Kommentarer 5
hemma från skolan. andra dagen som sagt idag, vi gjorde ungefär samma saker som igår, lärde känna varandra, även om jag kommer byta klass sen så är det roligt att träffa nytt folk!

nu ska jag laga något att äta sen blir det träning om ett tag! uppdaterar senare! PUSS ♥ 
 
/ josefine


nothin' on you.

♥ 2010-08-23 bilder Kommentarer 9
hemma. snyggingar, hur är läget?
kom hem för ett tag sen från första skoldagen, helt okej! eftersom vi börjar ny skola, ny klass och allt så hade vi en "lära känna dag" med klassen som vi också ska ha imorgon, så helt slappt helt enkelt.
kom dit, hade upprop med alla sen lekte vi nån lek sen lunch sen slutade vi.

så nu sitter jag här ovh vet inte vad jag ska hitta på nu ett tag.. senare blir det träning, är man pepp? JA! får ju äntligen börja träna ikväll med mina fina brudar, och det längtar man till kan jag säga!

nej nu drar jag mej ut och läser lite eller nått, bloggar senare! PUSS ♥

/ josefine

shopoholic

♥ 2010-08-22 min vardag Kommentarer 5
hetingar. en nytränad och nyduschad tjej sitter i soffan och kollar på the hills ♥ hihii. sitter även med färg i håret, så e4an däruppe han försvinna, man måste ju se bra ut imorgon då allvaret börjar!

som sagt vart det birsta idag en snabbis för att kolla liote grejer, gjorde BARA av med 400 kr idag och det tycker jag är bra för att vara mej, right?  



örhängen, ur&penn 49:-



örhängen, ur&penn 49:-



örhängen, ur&penn 49:-



tröja i spets, (syns inte så bra) ginatricot 199:-



t-shirt, ginatricot, 99:-

allt som handlades var alltså detta, under femhundringen! perfekt.

/ josefine




stan, igen.

♥ 2010-08-22 bilder Kommentarer 1
babes. vaknade för ett tag sen, lite senare än vad jag hoppats på dock. Imorgon börjar skolan så idag blir det en tur till stan för att fixa lite saker!

gör mej klar nu, bloggar då jag kommer hem igen!


'

favoriter helt enkelt.


/ josefine



hm.. funkar den?

♥ 2010-08-21 bilder Kommentarer 1
ny header, like it? ♥

/ josefine

mina änglar ♥♥

♥ 2010-08-21 bilder Kommentarer 1
hemma igen, ja herregud vilken match.. läs!
hemma nu efter en oroande match, hur ska vi säga att den slutade, bra? dåligt?
jadu båda delarna måste jag säga. som sagt mötte vi sundsvall ibf- när mina två änglar astrid och josefine spelar. Så man var väldigt pepp på att vinna matchen!
Det gjorde vi med 4-7, men nu till det hemska. i första perioden stukar astrid foten och i sista så springer josefine och viktoria ihop och det slutar med att jw ligger nästan okontaktbar på sidan, jag ser pappa stå vid deras bås (såg inte själva händelsen) och prata med någon, han fick leka lite pappa till jw eftersom hennes föräldrar inte va där. Dom ringde ambulansen och en kvart senare kom dom tillslut!
jag kan säga att det var läskigt att sitta i andra båset och se mina två änglar ligga skadade, domaren blåser av matchen och jag springer dit för att kolla hur det är med dom, jw känner igen mej men det går nästan inte att prata med hon.. Väntar nu här hemma på information från dom- hoppas allt är okej, jag älskar er! ♥

Nu ger jag mej ut på en springtur för att rensa tankarna! vi hörs sen! ♥

/ josefine

höglunda = matchdax!

♥ 2010-08-21 bilder Kommentarer 3

snyggingar. hur är det med er? jag mår grymt bra, får träffa mina efterlängtade brudar idag och ikväll pepp på kanske selånger, någon som ska dit?

har suttit nu ett tag och fixat med headern, har ändrat lite med den som ni tyckte, hoppas den blir bra, jag är nöjd själv- den är lite gladare än den andra så blir nog bra!

nej nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mej och sen åka på höglunda för match, hörs senare! ♥♥



några från laget, förra säsongen inför match, ni ser mej i bakrunden också till vänster, hihi- världensbästa lag


/ josefine


godnatt min prins.

♥ 2010-08-20 min vardag Kommentarer 2
snyggingar. ligger nu i sängen med min bok och ska läsa lite innan jag ska ha en date med kudden! 
säsongens första match är imorgon och det ska bli kul att träffa brudarana igen eftersom jag varit sjuk ett bra tag, sitter på sidan och hejar på dom blir min uppgift imorgon!

nere i fotänden ligger min prins och kurrar så gosigt, väldigt mysigt är det att ha en liten vakt- han ligger med mej varje natt och vaktar mej, min lilla prins enzo ♥♥

nej nu tar jag min bok och läser ett tag, godnatt älskade läsare, vi hörs imorgon ♥

/ josefine

mitt tips!

♥ 2010-08-20 min vardag Kommentarer 5
hetingaaaar.
det finns väl ingen som har missat våra just nu bäst böcker som nyss kommit ut? elsas mode av sofi fahrman och egoboost av våran egna blondinbella. Två riktigt bra böcker tycker jag, har börjat läsa lite på båda (hehe) och min favorit är just nu bellas bok, otroligt bra!

så har nu funderat på att köpa dom men inte gjort det än, så gör det. Ni kommer inte ångra er, lovar!



så nu tar jag en av böckerna, sätter mej ute och läser ett tag tills det blir middag! hörs senare ♥

/ josefine
  

HJÄLP!

♥ 2010-08-20 min vardag Kommentarer 6
hjälp. okej designen på bloggen är ju inte riktigt klart, ska in lite färg och så ska vi fixa och trixa lite mer tills jag blir nöjd! men jag försöker hitta en bra header, har haft två nu på kort tid.

men nu alltså ska jag ha den här eller den jag har nu, hjälp mej!



den här eller den jag har nu?! hm..

/ josefine

20e augusti 2010

♥ 2010-08-20 bilder Kommentarer 2
godmorgon bloggen. vilken sämre morgon. bokstavligt talat. halsen gör ont, mer än igår och det är ingen sol ute, nu är fan sommaren slut och allvaraet börjar snart! :( jag tog mej min medicin och hoppas nu på det blir bättre snart, ska nog krypa ner i sängen igen och slå på en bra film, tips på nån bra?!

idag blir det till att städa rummet, och resten av huset (hjälp mej) så att mamma blir glad! efter det så kanske jag ska träffa ida ett litet tag, sen peppar vi för träning igen och ikväll väntas nog selånger med fina människor!

vi hörs senare ♥



sommaren 2008, helt perfa!

/
josefine




think outside the box!

♥ 2010-08-19 bilder Kommentarer 3
/ josefine

have2have.se

♥ 2010-08-19 bilder Kommentarer 4






det vore inte helt fel att få det som är på bilderna, nån snäll person som vill ge mej det?

alla saker är från http://have2have.se, kolla in!

/ josefine

back home.

♥ 2010-08-19 bilder Kommentarer 2

hetingar. som rubriken säger så kom jag hem för ett tag sen från sjukhuset. tog två prov, ett blodprov och ett halsprov! allt verkade ju bra iaf, normalt och bra.. så dom visste inte varför jag varit sjuk så länge, KUL! nejdå, men man hoppas på att bli frisk innan skolan drar igång på måndag.

nu sitter jag här och funderar om jag ska smsa en fin kompis och kolla hur det är, peppar träning senare och efter det blir det ett besök på hedbergska för att få reda på den nya klassen, r-o-l-i-g-t!



josefine westerlund, vilken kvinna!

/ josefine