chris medina.

♥ 2011-05-24 musik Kommentarer 3


känslor kan beskrivas med musik.

come on girls.

♥ 2011-05-22 min vardag Kommentarer 0
Min dag har varit väldigt bra. Brukar inte oftast gilla söndagar eftersom det brukar vara "pluggdagen", men just idag har jag varit jätte glad och mått jättebra. Har handlar blommjord med mamma och skjutsat runt jonte på moppen. Och inte nog med det, jag springer runt i shorts eftersom det är så otroligt skönt ute.

Men nu ska jag byta om och göra mig klar inför kvällen. Vi ska nämligen ut och äta med släkten. IMorgon fyller farmor år och då bestämmde hon sig för att bjuda oss alla till vindhem för att fira henne. Så bli otroligt roligt, eftersom maten är underbar.

christoffer 17 år.

♥ 2011-05-22 bilder Kommentarer 0
Som sagt så firade vi stoffe igår (första bilden). Han fyllde 17 år och det firade han med mycket trevligt folk. Vi grillade, badade badtunna och skrattade i mängder. Kvällen var helt klart jätte rolig.

ni är bättre än ni anar.

♥ 2011-05-19 bilder Kommentarer 1

Min gårdag spenderades med dessa. Kladdkaka, hallon och massa tjejsnack. Ni är guld värda hela bunten.

it's your voice.

♥ 2011-05-17 min vardag Kommentarer 0
Jag har egentligen ingen tid till bloggen just nu. Jag har hur mycket saker i skolan som tar upp all min tid. Har nationella och massa redovisningar + prov innan skolan är slut. Jag kommer därför denna vecka inte uppdatera så mycket, måste fokusera på det jag har just nu.

Just nu sitter jag dock och planerar helgen. Jag ska fira stoffe men tydligen ska det regna och bli tråkigt väder. Vad kan man köpa i present till en kille? Vi har kommit på några saker men nu måste jag fortsätta.

uppdatering av design.

♥ 2011-05-16 bloggdesign Kommentarer 1

Uppdatering av designen gjorde jag igår. Och den är ytterst tillfällig eftersom jag inte kunnat knäppa några utomhusbilder till headern. Så tills det blir soligt och fins så får jag nöja mig med denna. Tryck F5 om du inte ser den nya!

den blir bättre och bättre.

♥ 2011-05-15 musik Kommentarer 1

delar av min gårdag.

♥ 2011-05-15 min vardag Kommentarer 5
En kort tid spenderades igår med dessa flickor + Pontus och Niklas. Jag var bara där en snabbis, en timme kanske. Dom bestämmde sig för att kolla på film istället för att kolla på eurovision. Och det funkar ju inte, jag måste kolla på eurovision, det är som en drog.

Nu ska jag klä på mig och fixa till mig för att sedan plugga ett tag och sen får vi se vad som händer. Är verkligen jätte seg och trött idag. Och det tråkiga vädret gör det inte bättre..

don't stop believin'

♥ 2011-05-13 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 0

you start to loose your mind.

♥ 2011-05-13 min vardag Kommentarer 0
Idag är det alltså fredag den 13e, som många säger är otursdagen. Jag är väldigt skrockfull men fredag den 13e har jag aldrig riktigt tänkt på, förutom idag då. För idag har verkligen varit en dålig dag. Det är dåligt väder ute, grått och tråkigt. Det har varit riktigt kallt i skolan och ALLA i klassen fick endast ett G på våran bokrecension. Ja, nu hoppas jag min kväll blir mycket bättre, får se vad jag hittar på.

Love.

first raindrop.

♥ 2011-05-12 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 1

the golden age.

♥ 2011-05-12 min vardag Kommentarer 0
Kan inte förstå att denna vecka gått så fort.. Känns som om det var igår som jag var i mora. Men nej, det är torsdag och imorgon är det helg. Det känns riktigt skönt. Jag kan inte säga att dagen idag har varit jätte jobbig. Datakunskap följt av matte och ett historiprov som jag ska göra nästa vecka istället. Delar av min helg är redan bestämmd, och det känns väldigt bra.

Just det. För ett tag sen fick jag hem kanske värdens finaste klänning från nelly. Den är blommig, enarmad och riktigt sommrig. Ska ha den på skolavslutningen och lite så. Men också till den nya headern + profilbild som maja ska få äran att knäppa någon dag då det blir varmt och soligt.

sometimes it's worth it.

♥ 2011-05-11 min vardag Kommentarer 0
Eftersom amanda sa till mig idag att hon ville ha inlägg varje gång hon gick in på min blogg så tänkte jag göra ett extra nu. Dock så har jag ingen aning egentligen om vad jag ska skriva nu eftersom jag hade tänkt ligga ute i solen och sola. Men såklart finns det ingen sol så därför blir det lika bra att sammanfatta min dag såhär långt i punkter.

-Jag har haft matte med en gubbe jag nu inte kommer ihåg namnet på.
-Ätit goda pannkakor till lunch.
-Planerat tre små kort filmer med felicia till ekonomin.
-Skrattat till andreas och christoffer som försökte sätta ihop en powerpoint. (det roliga var att dom var värdelösa)
-Gick till bussen i hopp om att någon jag kände satt på den, svaret blev nej.
-Pluggat massa historia, till provet vi har imorgon.
-Suttit för mycket vid facebook.

Nej nu ska jag gå ner och kolla om det finns något bra på tvn.

dessa vackra träd.

♥ 2011-05-11 F O T O - nikon D5100 Kommentarer 0
Nikon D5100, Nikon 18-105mm. oredigerade.

i våran lilla stad sjunger fåglarna.

♥ 2011-05-11 min vardag Kommentarer 0

en gammal byggnad i vår fina lilla stad i gårdgens sol.

Jag har nyss tagit på mig min nya ljuslilla onepice som jag fick hem igår. Den är så otroligt skön att jag springer runt i den hela tiden just nu. Jag har även duschar och hunnit pluggat ett tag nu när jag kommit hem. Idag så är det grått och trist ute, det åskade imorse med. Så därför är det bra att ha sin egen mjuka onepice.

Det känns som att det inte är så mycket skolarbete kvar innan det blir sommarlov. Har prov imorgon och sen är det ju massa nationella kvar men det finns det inget att göra åt. Allt känns bra och jag har koll på det mesta. Därför ska jag nu sätta på musik och njuta över att det är endast en månad kvar innan sommarlov.