it's not far away.

♥ 2011-04-19 bilder Kommentarer 3


Jag vill ha sommar, jag vill ha sol och jag vill bli brun. Just nu känns sommaren ganska nära. Det är inte långt kvar till sommarlov och just nu kollar jag på weheartit's härliga bilder och önskar det vore lite varmare ute så jag kunde springa runt i bara ben med gladiatorsandaler.

i'm sorry for that.

♥ 2011-04-18 min vardag Kommentarer 1
Ursäkta för den grymt otroligt dåliga bloggningen jag har haft. Men jag har helt enkelt inte kännt att jag velat sitta framför datorn och skriva massa, ingen inspiration helt enkelt. Jag blivit sjuk igen och min skallebank har inte velat sitta flera timmar i onödan framför datorn. Men nu är jag på gång igen.

Jag har suttit och kollat runt på massa bloggar och jag känner att jag behöver en ny header, så det ska jag fixa någon gång nästa vecka då det är lov så tills des får den gammla vara kvar. Men nu ska jag äta.

Love.

one in a million.

♥ 2011-04-13 min vardag Kommentarer 0

Hallå där! hur är det denna fina dag?
kom hem för ett tag sen och nu sutter jag med solens starka stålar i ögonen. Ja jag sitter i köket, och jag kan känna värmen hit in. Riktigt skönt är det. Just det skrev det andr ekonomiprovet idag och det gick bra tror jag, nu återstår endast två prov till denna vecka. Så med det sagt måste jg plugga matte så jag får ett br resultat.

Love.

no words needed.

♥ 2011-04-12 min vardag Kommentarer 0

for the first time, love.

♥ 2011-04-12 musik Kommentarer 0

i'm right here.

♥ 2011-04-11 min vardag Kommentarer 0
hej där mina fina. Undrat vart jag varit? Glömmde blogga i fredags då jag åkte till Gävle. Hela min släkt bor där så vi var där över helgen och var på dop i söndags för min lilla kusin. Vart en riktigt trevlig helg med massa fint folk också. Bilder kommer nog senare om jag får tag på några.

Just nu sitter jag och pluggar lite ekonomi. Har prov i det imorgon och på onsdag. Sen så har jag matte och idrotts prov på fredag. Så det är en fullproppad vecka med massa olika saker. Bloggningen kommer ändå vara helt okej hopps jag. Nu måste jag fortsätta.

Love.

perfect morning.

♥ 2011-04-06 min vardag Kommentarer 0
Ja, då sitter man hemma igen. Morse var ingen rolig morgon, vaknade med att jag mådde riktigt illa och det slutade med att det blev en hemma dag idag. Jag måste bli frisk till helgen då jag ska till Gävle. Solen lyser ute och ett plus var att jag vaknade till fåglarna som kvittrade, riktigt skönt.

Och just det. Min lillebror har åkt till Polen med sin klass för att kolla på förintelseläger sen andra världskriget och med han så skickade jag såklart kameran. Så under en vecka nu kommer jag inte ha några nya bilder alls.. Blir kanske lite mobil bilder och cambilder. Jag kan säga att en ny systemkamera är på g, hihi.

free fallin'

♥ 2011-04-05 min vardag Kommentarer 0
Åh så skönt att det är varmt ute, dessvärre så är jag fortfarande sjuk, vädret får ju en på lite bättre humör iaf.

För tillfället sitter jag nere och kollar på Jims värld för att ha något att göra. Lunch har jag ätit, jag har pluggat och fortsatt med mitt projekt, hihi. Jag kanske sla ta en dusch snart med massa produkter från the body shop så man får lukta lite mumma. Man blir ju faktiskt piggare då man gör sånna saker. Att vara sjuk är verkligen jobbigt, tar på alla krafter. Nej nu ska jag fortsätta med mitt.

Hoppas ni får en bra dag, love.

C H I C.

♥ 2011-04-04 min vardag Kommentarer 0
Just nu sitter jag och läser min favorit tidning C H I C. Så bra är den tycker jag. Den perfekta modetidningen som innehåller allt. Har nästan alla nummer och det allra första ligger hemma sen dom startade tidningen för ca 3 år sen.

Snart börjar Ullared sen blir det nog en tidig kväll. Usch att vara förskyld är riktigt jobbigt. Tar på alla krafterna. Så blir nog ingen skola imorgon. Måste snart bli frisk, helst till på onsdag. Men nu ska jag fortsätta med mitt.

p.s bilden som ligger bredvid tidningen är ett litet projekt som jag har startat. Mer tänker jag inte berätta nu. Bilden föreställer iaf jw (till vänster) och mig själv (till höger), ja det blir nog bra det här.

sjukstuga.

♥ 2011-04-04 min vardag Kommentarer 0
Godmorgon mina fina! Hur är det idag?
Eller ja klockan är ju två men det känns som om det är morgon eftersom jag är hemma och är sjuk. Ganska länge inatt så låg jag och snorade, hostade och kunde inte andas. Nej usch, det var inte den bästa tiden att bli sjuk på eftersom jag har uttagning på onsdag med innebandyn. Jag hoppas att jag är frisk tills dess.

Jag har även hunnit se två filmer idag. John Tucker must die (en riktigt favorit) och sunes sommar. Den får en alltid att skratta så det känndes väldigt bra att se den en dag som denna. Nu tänkte jag äta glass eftersom det är så bra för en ond hals, right?



en bra dag.

♥ 2011-04-04 musik Kommentarer 3

sometimes it's right.

♥ 2011-04-03 min vardag Kommentarer 0
Godmorgon. Hur mår ni idag? Dagen igår spenderades medd jobb och vårmässan. Sen blev det mys hemma, är lite smått sjuk så orkade inte göra något. Ganska skönt ändå.

Nu ligger jag och myser, läser lite fina bloggar och planerar min dag. Som består lite av plugg och massa annat. Ha en fin dag allihopa.

Love.

skämtdagen.

♥ 2011-04-01 min vardag Kommentarer 0
hellu mina fina. Hur är det idag? Jag tror ingen har missat att det är 1a april idag, alltså "skämtdagen". Jag har hittills inte blivit lurad men har lurat andra. Riktigt roligt att vissa inte fattar att det är på skämt, hihi. Förutom det så sa våran matte lärare idag att vi var hans bästa klass någonsin, vi väntade på ett "april april" men nej, han var seriös!

Men mer än det har inte hänt idag. Tog en mysig fika efter stan med kusin och faster. Riktigt gott. Sen träffade jag min fina flicka josefine. Som jag kanske även ska spendera kvällen med om hon inte ska vara med v.

Ha en bra kväll. Love.